Mari mengajar bersama kami

Jadilah pengajar dan ubah kehidupan
termasuk anda sendiri

Jana pendapatan dengan mengajar skil dan pengetahuan anda

Inspirasi kepada pelajar

Ajar apa yang anda tahu dan bantu pelajar meneroka minat mereka, memperoleh kemahiran baru, dan memajukan kerjaya mereka.

Ajar cara anda

Terbitkan kursus yang anda mahukan, dengan cara yang anda mahukan, dan selalu mengawal kandungan anda sendiri.

Dapatkan ganjaran

Luaskan rangkaian profesional anda, bangunkan kepakaran anda, dan dapatkan wang untuk setiap pendaftaran berbayar.

Bagaimana untuk memulakan

Anda mulakan dengan semangat dan pengetahuan anda. Kemudian pilih topik yang menjanjikan dengan bantuan alat Marketplace Insights kami.

Cara anda mengajar - apa yang anda bawa - terserah kepada anda.

Bagaimana kami menolong anda

Kami menawarkan banyak sumber mengenai cara membuat kursus pertama anda. Dan, papan pemuka dan halaman kurikulum instruktor kami membantu memastikan anda sentiasa teratur.

Terma & Syarat

Akaun Cikgu

Anda bertanggungjawab untuk memastikan kandungan modul adalah ‘original’, menjaga maklumat rahsia dan video-video modul. Anda setuju untuk segera memaklumkan kepada Ruang Cikgu tentang setiap penyalahgunaan akaun atau pelanggaran kontrak yang berkaitan dengan akaun anda.

Profil Cikgu

Maklumat seperti data peribadi, profil ringkas, pengalaman mengajar serta bukti kelayakan anda bagi mata pelajaran atau skil tertentu diperlukan.

Perilaku Cikgu

Anda, dan bukan Ruang Cikgu, bertanggung jawab penuh atas semua bahan untuk Ruang Cikgu. Cikgu harus mempersiapkan bahan pengajaran sebelum menghadiri sesi penggambaran. Cikgu harus bertanggung jawab, bersikap profesional dan beretika ketika pengambaran dijalankan.

Baca Terma & Syarat Ruang Cikgu